عایق رطوبتی دیوار باران گیر

Homeمحصولاتعایق رطوبتی پلیمریعایق رطوبتی دیوار باران گیر

WhatsApp Image 2021 07 04 at 2.58.46 PM
insulation product

عایق رطوبتی دیوار باران گیر

545645

عایق رطوبتی پلیمری سفید و رنگی مختص دیوارهای باران گیر ویستا:

از آنجایی که در بیشتر ساختمان‌های مسکونی و غیر‌مسکونی دیوارها، عمدتاً فاقد عایق رطوبتی هستند لذا این امر منجر به این می‌گردد که رطوبت باران به داخل نفوذ کند و خسارت مالی زیادی به ساختمان وارد نماید. شرکت ویستا با تولید عایق رطوبتی باران گیر ویستا در جهت مرتفع نمودن این مشکل بر آمده است. عایق رطوبتی باران گیر ویستا پس از خشک‌شدن و تشکیل پلیمر کاملا آب بند بوده و پلیمر های آن طوری فرموله گردیده که ضمن عایق نمودن صد در صد، کاملا آب گریز نیز می‌باشد. چنانچه علاقه مند هستید مطالب بیشتری درباره عایق های رطوبتی پلیمری بدانید، مقاله زیر را مطالعه نمایید. 

آمارها نشان می دهد در مناطق شمالی کشور که بارش باران در تمامی فصول سال رخ می دهد، دیوار ساختمان ها به شدت دچار رطوبت می شود و به همراه آن نم دهی به داخل و منجر به زرد آب شدن و یا باد کردن رنگ و گچ دیوارها می شود. برای عایق بندی این دیوارها ، عمودی و بیرونی ساختمان نیز عایق رطوبتی مخصوص و ویژه ای وجود دارد، عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا، کار آمد ترین عایق در خصوص این نوع آبدهی می باشد که بهترین جایگزین ایزوگام و حلب است.

منظور از عایق کاری رطوبتی پوشاندن سطح دیوار ، بام ، کف و… توسط یک یا چند لایه از مواد عایق است، تا از نفوذ آب و رطوبت به درون آن جلوگیری شود. عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا با کشسانی 100% در صورت ترک خوردن زیرکار، تا حدود زیادی مقاومت نموده و ترک نمی خورد .

این پوشش آب بندی که بر پایه نانو فناوری طراحی گردیده است همانند پرایمر های آببندی به عنوان یک عامل آب بند کننده جهت آببندی اکثر سطوح مختلف با نمای سیمانی ، آجری ، سنگی ، گچی و…. کاربرد دارد. عایق رطوبتی دیوار باران گیر ویستا به دلیل داشتن خاصیت کشسانی باعث می شود ترک های مویی موجود در سطح کاملا پوشش داده شده و حتی باعث کاهش ترک ها پس از اعمال عایق بر روی دیوارها می شود، این عایق پس از خشک شدن به صورت عایق رطوبتی درآمده و باعث آب بند شدن دیوار می گردد.

در ذیل علاوه بر مزایای عایق رطوبتی باران گیر ویستا به معایب سایر عایق‌های سنتی نیز می‌پردازیم. 

مزایای استفاده از عایق رطوبتی پلیمری ویستا جهت دیوارهای باران گیر:  

– شهری با ظاهر زیبا خواهیم داشت.
– وزن سبک این نوع عایق رطوبتی و یک‌پارچه بودن بر خلاف عایق‌های سنتی.
– بر‌خلاف حلب و گالوانیزه در پشت فضای‌خالی نداشته که منجر به بوران هوا، ایجاد سرما و تجمع حشرات نمی‌گردد و صدای باران را به داخل انتقال نمی‌دهد.
– به جهت خاصیت ضد‌جلبک به هیچ عنوان خزه و جلبک نمی‌زند.
– آب گریز بودن این عایق رطوبتی
– چسبندگی فوق‌العاده این عایق رطوبتی به هر نوع مصالح ساختمانی.
– به علت انعطاف‌پذیر بودن این عایق رطوبتی و کشسانی متناسب به هیچ عنوان ترک نمی‌خورد و تا حدودی ترک‌های زیر سازه را متحمل می‌گردد.
– در رنگ‌بندی‌های دلخواه مشتری تولید و ارائه می‌گردد.
– به محیط زیست آسیب نمی‌رساند.
– تفس سازه با این نوع عایق رطوبتی کاملا امکان‌پذیر بوده. 

به لحاظ طول عمر بالای عایق رطوبتی ویستا، ضمانت نامه کتبی 10 ساله بدون هیچ گونه قید و شرطی به شما مشتریان گرامی ارائه می‌گردد.

معایب عایق‌های سنتی من جمله ایزو گام در پروژه‌های ساختمانی شمال کشور:

بعضاً برخی از شهروندان در شمال کشور جهت جلوگیری از ایجاد رطوبت به دیوار منازل‌شان از ورقه‌های حلب با ایزوگام استفاده می‌نمایند. که این خود علاوه بر مضاعف‌شدن هزینه به صورت چند‌برابر، باعث ایجاد جلبک و نیز ایجاد صدای مضاعف باران می‌گردد. به گونه ای که منجر به آلودگی صوتی در منازلشان می‌گردد. علاوه بر این از زیبایی شهر و همچنین نمای ساختمان می‌کاهد. 

آیا ایزوگام برای عایق‌بندی دیوار ساختمان مناسب است؟

  • ایزوگام محصولی بر پایه ترکیبات نفتی است که سبب آب‌بند شدن سطوح می‌شود. این محصول معایب و مزایای خاص خود را در آب‌بندی ساختمان دارد؛ اما برای آب‌بندی نمای ساختمان به‌هیچ‌عنوان استفاده از ایزوگام پیشنهاد نمی‌شود.
  • ایزوگام به دلیل تجهیزات خاص برای اجرا بر روی سطوح نیاز به کارشناس و فرد متخصص برای اجرا است. شرایط خاص اجرایی ایزوگام دیوار ساختمان اغلب باعث ایجاد آلودگی و کثیفی می‌شود.
  • عایق‌کاری دیوار بیرونی ساختمان با ایزوگام به‌هیچ‌عنوان نمای زیبایی به ساختمانتان نمی‌دهد و برای کسانی که در مناطق شمالی کشور زندگی می‌کنند یا می‌خواهند تمام دیوارهای بیرونی ساختمان خود را آب‌بند کنند، ایزوگام انتخاب آخر است.
  • به دلیل پایه نفتی بودن ایزوگام این محصول در سرما ترک‌خورده و گرما، تابش مستقیم نور خورشید هم باعث قیری شدن آن می‌شود.
  • ایزوگام هنگام قرارگیری در تابش مستقیم نور خورشید باعث بالا رفتن دمای سازه می‌شود.
  • در عایق رطوبتی مخصوص دیوار ایرادات عایق‌های سنتی مانند ایزوگام کاملاً برطرف شده است. در عایق رطوبتی دیوار تنها نیاز به یک قلم‌مو یا دستگاه ایرلس برای اجرا به‌صورت سرد هست.
  • عایق رطوبتی دارای تنوع رنگی بسیاری است و نمای نهایی که به ساختمان می‌دهد همانند رنگ نما ساختمان است.
  • خاصیت الاستیک این محصول سبب جلوگیری از ترک‌خوردگی عایق در زمستان و تابستان می‌شود.
  • عایق رطوبتی دیوار در صورت تابش مستقیم نور خورشید، باعث رفلکس نور شده و از بالا رفتن دمای ساختمان در تابستان و خروج هوای گرم در زمستان جلوگیری می‌کند.
  • عایق رطوبتی دیوار بارانگیر و ایزوگام برای آب بندی دیوار بیرونی ساختمان رایج هستند، اما در مقایسه این دو محصول عایق رطوبتی دیوار بارانگیر از نظر زیبایی، کیفیت و طول عمر به هیچ عنوان قابل مقایسه با ایزوگام نمی‌باشد. 

پیشنهاد ما به شما استفاده از عایق رطوبتی پلیمری دیوار باران گیر ویستا می‌باشد که علاوه‌بر عایق کاری دیوار منازل در برابر رطوبت، با توجه به رنگ‌های متفاوتی که دارد و شما میتوانید رنگ دل‌خواه خود را سفارش دهید به زیباسازی نمای ساختمان و نمای شهر نیز کمک می‌نماید.